BehAndelingen

Naast het uiterlijke stralen is het voor mij een must dat jij je innerlijk goed voelt.  Vandaar luister  ik graag naar je wensen en verwachtingen zo kan ik er alles aan doen zodat jij Maison Jax kan verlaten met een glimlach en een fijn gevoel.  Mijn specialiteit is een 100% op maat gemaakte  facial.  Deze zijn dan ook elke keer anders, aangepast aan het seizoen en de noden van je huid en lichaam op dat moment. Maximaal resultaat is mijn doel . Als upgrade kan je  voor een all the way SPA beleving gaan. Hoe en wat? Laat je maar volledig aan mij over.

A happy glow

Info + PRIJZEN

Een 100% op maat gemaakte behandeling.  Naargelang jouw huid en wensen ga ik aan de slag met ingrediënten en manuele technieken.  Apparatuur kan hierbij een mooie aanvulling zijn.
Een langdurige glow, gezonde stralende huid en maximaal resultaat is ons doel. Je zal verstelt staan van wat mogelijk is. Het ontspannende effect op lichaam en geest is bijna magisch!
~ 125 euro
~ 15 minuten huidconsult 
~ 90 minuten behandeltijd
~ Inclusief epilatie wenkbrauwen, bovenlip en kin
~ Inclusief stalen voor naverzorging
- Inclusief huidadvies 


Info & prijzen

Terug naar overzicht

The jax glow 

Info + PRIJZEN

Een 100% op maat gemaakte gezichtsbehandeling met een all the way spa beleving. Dit is werken aan een mooie stralende huid én intens ontspannen. Voor zij die houden van pure verwennerij en beleving. Een weekje vakantie en prachtige glow in 1 behandeling.


~ 165 euro
~ 105 minuten behandeltijd
~ 15 minuten voetbad, wellness vragenlijst en  afsluit
Info & prijzen

Terug naar overzicht

the Jax spa glow

Info + PRIJZEN

Een full option luxe voetverzorging. Inclusief voetbad, complete cosmetische voetverzorging, masker, scrub, paraffine bad, massage met voetcrème


Jax FOOT SPA gellak


~ 69euro
~ 90 minuten behandeltijd  Info & prijzen

Terug naar overzicht

JAX FOOT SPA MET GELLAK

- 94 euro
- 105 minuten behandeltijd 

Spa upgrade

Terug naar overzicht

JAX FOOT SPA 

Info + PRIJZEN

Een cosmetische voetverzorging. Ontspannend, reinigend en hydraterend voetbad, opfrissen nagelriemen, knippen en vijlen nagels, intensieve eeltverwijdering. Afsluiten doen we met een voedende crème. 


Jax gellak

JAX PEDICURE
~ 49 euro
~ 45 minuten behandeltijd  Info & prijzen

Terug naar overzicht

JAX Gellak

- 65 euro
- 50-60 minuten behandeltijd 
- mini pedicure 
- semi permanente nagellak goed voor 3-6 weken 
Spa upgrade

Terug naar overzicht

JAX PEDICURE

Info + PRIJZEN

Voor iedereen die op zoek is naar intense ontspanning, vakantie nodig heeft en even echt wil ontsnappen.
Een ontspannende, exotische massage met warme zandbuideltjes. Een reis naar de mooiste eilanden in de Stille Oceaan. De perfecte behandeling intens te genieten en los te laten.


~ 95 euro - 75'
~ 60 minuten massagetijd 
~ 15 minuten voetbad, wellness vragenlijst en  afsluit
~ Ik werk volledig à la carte, de behandeling kan toegepast worden op het volledige lichaam maar aan de hand van je ingevulde wellness vragenlijst maken we jouw behandeling zo persoonlijk mogelijk.
Info & prijzen

Terug naar overzicht

Jax Relax

3
1

M.i.

Ik ben zo blij met mijn huid na de behandeling! Mijn huid is in jaren niet zo goed geweest! Dikke dikke merci.

3
2

e.M.

Niet alleen zalig genoten van de massage gisteren maar vannacht nog eens als een roos lang en diep geslapen, dankjewel.

3
3

T.C.

Een zalige behandeling. De perfecte mix tussen werken aan je huid en ontspanning.

 We starten steeds met een consult, een babbeltje, jouw verhaal! Belangrijk, zo krijg ik zicht op je huidige skincare routine, je doelen , je verwachtingen en de noden van je huid op dat specifiek moment. Je komt van mij ook meteen de mogelijkheden en de te verwachten resultaten te weten.  Zo komen we samen tot de gepaste behandeling.Voor JE behandeling

01.

Op basis van de informatie van het consult, je huid en jouw wensen ga ik aan de slag. Ik leg je graag de stappen die zullen volgen uit en daarna is het voor jou enkel nog genieten!


TIJDENS DE behandeling

02.

Je krijgt aangepaste stalen mee naar huis  en bespreken we hoe je je huid optimaal kan verzorgen de dagen na je behandeling. 
Afhankelijk van je doelen en wensen bekijken we ook of we je huidige skincare routine kunnen optimaliseren voor een duurzaam resultaat. 


na JE behandeling

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Yes, wil  jij  de JAX vibe komen opsnuiven maar je hebt nog enkele vragen! Stuur me al jouw wensen en vragen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Let's talk

@maisonjax

Volg me op Instagram

Menu